دانلود پاورپوینت پروتئین سویا
0
6.1k
با دانلود پاورپوینت در مورد پروتئین سویا در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پاورپوینت پدافند غیرعامل را با فرمت powerpoint و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود پاورپوینت پروتئین سویا ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل: پروتئین سویا
فرمت فایل:powerpoint و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:31 صفحه
قسمتی از فایل:
گندم مهمترين محصول كشاورزي ايران و جهان و نان حاصل ازگندم غذاي اصلي مردم است.
ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد.
برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه
سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و است.Bغني از ويتامين هاي گروه
2.6% فيبر، يك مكمل غذايي ارزشمند و مؤثر در به تاُ خير انداختن بياتي نان مي باشد.
هدف از اين تحقيق ، بررسي برطرف كردن كمبود بعضي اسيد آمينه ها(ليزين) در غلات با استفاده از سوياي اصلاح شده با تركيبات احيا كننده ،اكسيد كننده و امولسيفايرها و سپس بررسي تاَثير آرد سوياي اصلاح شده بر حلاليت پروتئين هاي گندم، خواص رئولوژيك ، رنگ ، طعم ،بافت و بياتي نان مي باشد.
ليزين اسيدآمينه محدود كننده غلات و متيونين اسيدآمينه محدودكننده حبوبات و دانه هاي روغني است در نتيجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه هاي روغني مي توان كمبود و ليزين را برطرف كرد.
برجسته ترين منبع پروتئين از ميان حبوبات و دانه هاي روغني سويا مي باشد كه
سويا با دارا بودن 52-40% پروتئين و است.Bغني از ويتامين هاي گروه
2.6% فيبر، يك مكمل غذايي ارزشمند و مؤثر در به تاُ خير انداختن بياتي نان مي باشد.
هدف از اين تحقيق ، بررسي برطرف كردن كمبود بعضي اسيد آمينه ها(ليزين) در غلات با استفاده از سوياي اصلاح شده با تركيبات احيا كننده ،اكسيد كننده و امولسيفايرها و سپس بررسي تاَثير آرد سوياي اصلاح شده بر حلاليت پروتئين هاي گندم، خواص رئولوژيك ، رنگ ، طعم ،بافت و بياتي نان مي باشد.