دانلود تحقیق درمورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه
با دانلود تحقیق در مورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:10 صفحه
قسمتی از فایل:
فهرست مطالب
بارگيري در وسايل ترابري مجهز به تجهيزات سرمازا يا سردخانه
شرايط بهينه در طي ترابري با وسايل نقليه مجهز به تجهيزات
عملياتي كه بايد طي نگهداري و در پايان آن و همچنين در وسايل ترابري انجام شود
آئين كار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه
هدف از تدوين اين استاندارد ارائه روش برداشت و عملياتي است كه بايد به منظور حفظ كيفيت و جلوگيري از فساد گوجه فرنگي انجام گيرد .
اين روش در مورد گوجه فرنگي هائي كه به مصرف فرآيند صنعتي ميرسند كاربرد ندارد .
2-1- برداشت : گوجه فرهنگي بايد در هواي خشك برداشت شود .
2-1-2- ميزان رسيده بودن گوجه فرنگي در هنگام برداشت بستگي به عوامل زير دارد:
- مقصد ترابري
- مدت ترابري
- شرايط ترابري
- مورد يا موارد مصرف
- مدت مورد نظر براي نگهداري
- زمان مورد نظر براي عرضه به بازار
2-1-3- رنگ گوجه فرنگي مهمترين ضابطه براي تعيين زمان برداشت ميباشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)
2-1-4- بلافاصله بعد از برداشت ( حداكثر در طي 12 ساعت ) بايد گوجه فرنگي را مشروطه , بسته بندي , ارسال و يا در سردخانه نگهداري نمود .
2-2- كيفيت : گوجه فرنگي هايي كه براي ترابري و نگهداري به مدت كوتاهي در نظر گرفته شدهاند بايد داراي ويژگيهاي مندرج در استانداردهاي مربوطه و نياز بازار باشند .
- گوجه فرنگيها بايد سالم و تميز , داراي سفتي مناسب با درجه رسيده بودن و عاري از رطوبت اضافي سطحي بوده و از نظر اندازه طبقه بندي و از لحاظ دما مشروطه شوند.
- وجود دم روي ميوه اختياري است و الزامأ شرطي براي ترابري و نگهداري در سردخانه نميباشد . اطمينان از يكنواختي رنگ و ميزان رسيده بودن گوجه فرنگيها در يك بهر اهميت داشته و دامنه نوسان رنگ ميوه نبايد بيش از دو درجه از تفاوت رنگ جدول يك تجاوز كند.
گوجه فرنگيهايي را كه براي نگهداري در سردخانه و ترابري با وسايل مجهز به تجهيزات سرمازا در نظر گرفته شدهاند ميتوان در انواع بستهها ( چوبي - مقوايي - پلاستيكي ) بسته بندي نمود , مشروط بر آنكه فشاري كه بر روي ميوهها وارد ميشود موجب كاهش كيفيت آن در طي ترابري و نگهداري نشود
موجبات گردش هوا در اطراف بستهها و داخل آن بايد فراهم باشد .