دانلود تحقیق درمورد خصوصيات ظاهري گوشت
با دانلود تحقیق در مورد خصوصيات ظاهري گوشت در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق خصوصيات ظاهري گوشت را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق خصوصيات ظاهري گوشت ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد خصوصيات ظاهري گوشت
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:2 صفحه
قسمتی از فایل:
چگونگي تغيير روش مصرف گوشت :
خصوصيات ظاهري گوشت:
1-رنگ گوشت:
مهمترين تركيباتي كه موجب ظهور رنگ در گوشت مي شود رنگدانه هايي هستند كه برخي طول موج هاي نور را جذب كرده ، ساير نورها را منعكس ميكنند . ساختمان وبافت عضلات نيز بر ميزان جذب وانعكاس نور تاثير دارد.
رنگدانه هاي گوشت:
1- پروتئين هموگلوبين يا رنگدانه خون
2- پروتئين ميوگلوبين يا رنگدانه عضلات كه در صورتيكه به خوبي انجام شده باشد 80 تا90 درصد رنگدانه گوشت را تشكيل مي دهد.
3- آنزيم كاتالاز
4- آنزيم سيتوكروم
آنزيم هاي كاتالاز وسيتوكروم بر رنگ گوشت تاثير جزيي دارند.
ساختمان ميوگلوبين:
ميوگلوبين داراي يك قسمت پروتيني به نام گلوبين(پروتين گلبولي)و يك قسمت غير پروتيني به نام حلقه هم مي باشد.رنگ گوشت تا حدودي به حالت اكسيداسيون داخل حلقه ي هم بستگي دارد.
عوامل موثر بر مقدار ميوگلوبين عضله :
1-نوع دام: به طور كلي عضلات گاو وگوسفند ميوگلوبين بيشتري نسبت به عضلات خوك ،گوساله شيري،ماهي وطيور دارند. رنگ گوشت اين حيوانات نيز به ميزان ميوگلوبين انها مربوط است.
2-سن دام: دام هاي نا بالغ ميوگلوبين كمتري نسبت به دام هاي مسن دارند.
3- جنس دام: ميزان ميوگلوبين در دام هاي نر بيشتر از دام هاي ماده است.