دانلود تحقیق درمورد سازگارى و ناسازگارى غذاها

دانلود تحقیق درمورد سازگارى و ناسازگارى غذاها

0 6.3k
دانلود تحقیق درمورد سازگارى و ناسازگارى غذاها

با دانلود تحقیق در مورد سازگارى و ناسازگارى غذاها در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سازگارى و ناسازگارى غذاها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سازگارى و ناسازگارى غذاها ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد سازگارى و ناسازگارى غذاها

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:9 صفحه

قسمتی از فایل:

 مقدمه:

سازگارى و ناسازگارى غذاها يک نکتهٔ قابل توجه و حقيقت مسلّم است که اکثر افراد به‌صورت خيلى ساده و بى‌اهميت به آن مى‌نگرند و به راحتى از کنار آن مى‌گذرند در صورتى که به تجربه ثابت شده است که مخلوط نامناسب غذاها با يکديگر و عدم رعايت ترکيب صحيح آنها در رژيم غذائى موجب ناراحتى و عوارضى در دستگاه گوارشى و اختلال در سيستم اعصاب مى‌گردد. 

 ما خود ناظر افرادى بوده‌ايم که سال‌ها از اختلالات هضم مانند نفخ، درد و پيچ شکم، اسهال، خارش بدن و غيره رنج مى‌برده و تصور مى‌کرده‌اند که اين امر نتيجهٔ عکس‌العمل بدن آنها نسبت به غذاهاى خام است غافل از اينکه عکس‌العملى در بين نبوده و تمام ناراحتى آنها ناشى از ناسازگارى مواد گوناگونى بوده است که مى‌خورده‌اند و وقتى ترکيب غذاى آنها اصلاح گرديده است از آن ناراحتى‌ها رهائى يافته‌اند. 

 به عقيدهٔ ما اگر رعايت سازگارى غذاها بشود و همراه با عمل جويدن مراعات گردد هيچ‌گونه اختلالات گوارشى يا ناراحتى‌هاى ديگر نخواهد بود. نبايد تصور شود که از اين و يا از آن مواد خود را محروم سازيم بلکه مقصود اين است که مواد ناسازگار را باهم در يک وعده نخوريم و آنها را در وعده‌هاى مختلف مصرف کنيم، در رابطه با اين موضوع پروفسور نيکولا کاپو يکى از متخصصين پرهيز و معالجهٔ امراض با غذاها که طرفدار غذاهاى سالم و طبيعى است و بيش از سى سال در اسپانيا مشغول مداواى بيمارى با رژيم‌هاى غذائى بوده و بيش از هفتاد جلد کتاب دربارهٔ تجارت خود نوشته و منتشر کرده است دربارهٔ سازگارى و ناسازگارى‌ غذاها بهترين سخن را گفته و در اينجا نکاتى از آنها را که روزانه خام‌گياهخواران با آنها سروکار دارند يادآور مى‌شويم: 

 سازگارى و ناسازگارى غذاها با يکديگر موضوعى است که از قديم بشر به حکم تجربه و غريزهٔ طبيعى به آن پى برده است و امروز با بررسى‌هاى علمى در آزمايشگاه‌هاى جديد صحت اين موضوع ثابت شده و مدلل گرديده است که آنچه در زير زمين به‌وجود مى‌آيد مانند هويج، ترب، شلغم، پياز، سيب‌زميني، چغندر و غيره و آنچه در روى زمين پيدا مى‌شود يعنى ميوه‌جات و سبزيجاتى از قبيل هندوانه، خربزه، کاهو، خيار و گوجه‌فرنگي، شاهي، جعفرى و غيره داراى خاصيت مانيتيسم هستند و با محصولات درختى مانند سيب، گلابي، ليمو، هلو، انگور، پرتقال، انار و غيره که در بالاى زمين به‌وجود مى‌آيند و داراى خاصيت الکتريکى مى‌باشند جز در چند مورد باهم سازگار نيستند و اگر اين هر دو را با يکديگر مخلوط کنيم و بخوريم توليد سوء هضم مى‌کند و يک مادهٔ شيميائى تازه‌اى را به‌وجود مى‌آورد که بعد از گذشتن از کبد با خون مخلوط مى‌شود و از اين اختلاط يک نوع مسمويت مزمن و غيرقابل اجتناب پيدا مى‌شود و در بيشتر موارد باعث اختلالات دردناک دستگاه هاضمه، اسهال، نفخ و گاز شکم که اغلب منجر به فتق شکم، قولنج، جوش، ورم امعاء سردردهاى يک‌طرفه (ميگرن)، درد کليه، آنژين، آپانديسيت، آلرژى و غيره مى‌شود.  


3,000 تومان