دانلود تحقیق درمورد نباتات علوفهاي
با دانلود تحقیق در مورد نباتات علوفهاي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق نباتات علوفهاي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق نباتات علوفهاي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:25 صفحه
قسمتی از فایل:
نباتات علوفهاي
مقدمه
استان گلستان با مساحتي بالغ بر 2200000 هكتار در شمال كشور قرار داشته و در ضلع شرقي درياي خزر واقع شده و از دو بخش جلگهاي و دشت در شمال و بخش كوهستاني در جنوبت تشكيل شده كه از شمال به جمهوري تركمنستان، از جنوب به استان سمنان، از طرف شرق به استان خراسان و از غرب به درياي خزر و استان مازندران هممرز است.
استان گلستان 75/1درصد كل سطح كشور را به خود اختصاص داده كه از اين سطح حدود 430000 هكتار اراضي جنگلي، 1126000 هكتار مرتع و بيش از 630000 هكتار اراضي زراعي است كه تحت كاربرد كشت بيش از 720 نوع محصولات زراعي و باغي قرار دارد. نوع آب و هواي استان متفاوت بوده و از اقليم نيمه خشك تا معتدل كوهستاني متغير است. ميزان متوسط ريزشهاي جوي در مناطق غرب استان و در ارتفاعات جنوبي 700 ميليمتر، در نواحي شمال شرقي و نوار مرزي 200 ميليمتر در نوسان است. متوسط بارندگي استان، 450-400 ميليمتر ميباشد.
محصولات غالب استان گلستان شامل گندم، جو، برنج، پنبه، سويا، كلزا، آفتابگردان، دانههاي روغني، سيبزميني و ذرت ميباشد. سطح زير كشت نباتات علوفهاي دراستان اعم از ذرت، جو، يونجه، شبدر برسيم، سورگوم و ذرت علوفهاي، حدود 90-80 هزار هكتار ميباشد. در حال حاضر ظرفيت و پتانسيل توليد نباتات علوفهاي در استان قابل ملاحظه است، به گونهاي كه اگر مشكلات در سطح استان مرتفع گردد، ميتواند يكي از مراكز مهم توليد انواع علوفه در سطح كشور باشد.
فوايد سيلو كردن نباتات علوفهاي
1. با استفاده از نباتات سيلو شده، ميتوا در فصل زمستان از علوفه تازه و آبدار در تغذيه دام استفاده نمود.
2. با هزينه كم، مواد خوش خوراك تازه براي فصل زمستان تهيه ميگردد كه در توليد بيشتر گوشت موثر است.
3. با سيلوي علفهاي هرز و خشك كردن آنها، نه تنها مورد استفاده دام قرار ميگيرند، بلكه در مبارزه با آنها نيز مفيد واقع ميگردد.
4. علوفه زيادي در فضايي اندك ذخيره شده، در صورتي كه علوفه خشك جاي بيشتري را اشغال ميكنند.
5. علوفه خشك اگر مدتي در انبار نگهداري گردد، مقداري از مواد قندي خود را از دست داده و از ارزش آن كاسته ميشود، در صورتي كه ميزان خسارت علوفه سيلويي كه براي مدت طولانيترين نگهداري ميشود، بسيار كمتر است.
6. به هنگام خشكسالي و كمبود علوفه، ضامن تامين غذاي دام خواهد بود.