دانلود مقاله تحليل تقويت کننده هاي نوري رامن به روش عددي
با دانلود مقاله در مورد تحليل تقويت کننده هاي نوري رامن به روش عددي در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله تحليل تقويت کننده هاي نوري رامن به روش عددي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله تحليل تقويت کننده هاي نوري رامن به روش عددي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:11 صفحه
قسمتی از فایل:
چكيده
استفاده از فيبرهاي نوري تحول عظيمي در انتقال اطلاعات با ظرفيت زياد ايجاد کرده است. تقويت کننده هاي نوري يکي از اساسي ترين قطعات در سيستمهاي ارتباطي فيبر نوري اند. براي افزايش ظرفيت اطلاعاتي لينكهاي WDM و تحقق سيستمهاي بسيار دوربرد ، نويز تقويت کننده ها مسأله بسيار مهمي است و در سالهاي اخير تقويت کننده¬هاي توزيع شده رامن به دليل بهبود عملکرد نويز و پهناي باند بسيار زياد مورد توجه قرار گرفته اند.
در اين رساله ابتدا به بيان روند تکامل تقويت کننده هاي نوري و مقايسه آنها با يکديگر مي پردازيم و سپس روابط حاکم بر تقويت کننده نوري رامن، را به طور کامل مورد بررسي قرار مي دهيم و در نهايت به حل معادلات حاکم بر آن با روش عددي آدامز با در نظر گرفتن آثارحرارتي مربوط به پراش رالي با بازتاب هاي چند گانه، ASE ،SRS ، استوکس هاي مرتبه بالا و بر همکنش خود به خودي بين پمپ و سيگنال مي پردازيم .
واژه¬هاي كليدي : تقويت كننده نوري رامن ، پراش خودبخودي رامن ، مالتي پلكس تقسيم طول موج
1-1 مقدمه :
در انتقال سيگنال نوري درون فيبرنوري افت توان سيگنال مساله بسيارمهمي است. رفتار اتلاف نور درون فيبر در شكل 1-1 مشاهده مي شود. طول موج هاي1550 و1330 نانومتر هنگام عبور از فيبر كمترين اتلاف را دارند.
شكل )1- 1( منحني تلفات نور درون فيبر نوري شيشه اي به ازاي طول موج هاي مختلف
كاهش توان سيگنال نوري ازحدي كه توانايي تحريك آشكارساز را نداشته باشد، به معني از بين رفتن اطلاعات است. اين عاملي مخرب در شبكه هاي فيبر نوري مي باشد. در ابتدا اين مشكل بوسيله سيستمهايي بنام تكرار كننده حل مي شد. در اين سيستم¬ها مطابق شكل (1-2) سيگنال نوري ابتدا به سيگنال الكتريكي تبديل شده و پس از عمليات تجديد شكل، باز توليد و زمانبندي مجدد به سيگنال نوري تبديل مي شود.
در مرحله تجديد شكل، شكل پالس الكتريكي متناظر با سيگنال نوري توليد مي شود. در مرحله باز توليد سيگنال الكتريكي تقويت شده و در زمان بندي مجدد كه براي سيگنالهاي ديجيتال انجام مي شود، زمان سيگنال اصلاح¬ مي شود. هر تكرار كننده براي يك طول موج كاربرد دارد. با توجه به انتشار همزمان چندين طول موج در فيبر و ضرورت حفظ همه طول موجها ، تعداد تكرار كننده ها افزايش مي يابد كه اين مسأله از لحاظ قيمت و پياده سازي مشكل ساز است.